Expertisecentrum Conflictmanagement
Kraneweg 75
9718 JK Groningen
050-360 36 75

Home

Waar kunt u ons vinden?

Het Expertisecentrum Conflictmanagement is gevestigd aan de Kraneweg 75 te (9718 JK) Groningen. Wie met het openbaar vervoer reist, kan op het Centraal Station van Groningen het beste lijn 3 (richting Vinkhuizen) nemen. Deze bus heeft een halte op nog geen 50 meter afstand van ons. Reis je met de auto, dan vind je hieronder meer details.

overzicht
Overzichtskaart

Uit de richting Assen:

Ga bij de kruising met de A7 naar links en neem vervolgens meteen de afslag (richting Zuidhorn). Bij het verkeersplein gaat u rechts (eerste afslag), de ringweg (N370) op. Neem de afslag richting centrum (Hoendiep). Neem dan de tweede weg links en rijd de Friesestraatweg in. Bij het stoplicht ga je rechts en dan ben je op de Kraneweg. Ons pand bevindt zich op de kruising van de Kraneweg en de Herman Colleniusstraat (tegenover een bakkerij).

Uit de richting Drachten:

Neem de afslag Groningen-West en ga de ringweg richting Zuidhorn op (N370). Neem de afslag richting centrum (Hoendiep). Neem dan de tweede weg links en rijd de Friesestraatweg in. Bij het stoplicht ga je rechts en dan ben je op de Kraneweg. Ons pand bevindt zich op de kruising van de Kraneweg en de Herman Colleniusstraat (tegenover een bakkerij).

Uit de richting Hoogezand-Winschoten:

Volg de ringweg richting Drachten. Ga bij het kruispunt van de A7 en de A28 (Julianaplein) rechtdoor en direct na de kruising rechts, de ringweg op (N370). Neem de afslag richting centrum (Hoendiep). Neem dan de tweede weg links en rijd de Friesestraatweg in. Bij het stoplicht ga je rechts en dan ben je op de Kraneweg. Ons pand bevindt zich op de kruising van de Kraneweg en de Herman Colleniusstraat (tegenover een bakkerij).

routekaart
Routekaart gedetailleerd: Kraneweg 75

Parkeren

De Kraneweg ligt in een 'betaald parkeren' zone. Je kunt maximaal 2 uur parkeertijd kopen. Wie een training of workshop bij ons volgt, raden wij aan om gebruik te maken van de parkeergarage aan de Westerhaven die zich op ongeveer 10 minuten loopafstand van ons pand bevindt. Op dit kaartje is aangegeven waar de parkeergarage is gesitueerd. Ook kunt u ervoor kiezen om te parkeren net buiten de betaald parkeerzone. Op onderstaand kaartje is met de blauwe vlakken aangegeven waar deze zones zijn (vanaf de Graaf Adolfstraat en een gedeelte van de Friesestraatweg).Ook via deze link kunt u zien waard de vrije zones zich bevinden.


Grotere kaart weergeven